IT-vejledning 
Du får IT-vejledning 50 minutter om ugen i ca. 4 måneder (januar-april / september-december). Du kan eventuelt fortsætte flere sæsoner. Der er en eller to brugere pr. vejleder.

Vi vejleder i både pc, iPad/tablet og iPhone/smartphone. Vejledningen tager udgangspunkt i dine behov. Vi arbejder meget gerne med netbank, e-boks og andre offentlige sider på internettet.

På tilmeldingsskemaet kan du skrive særlige ønsker, som fx Windows 10, e-mail, bank, billedbehandling, Facebook, tekstbehandling, regnskaber eller andet. Hent tilmeldingsskemaet her.

Når vejledningen er i gang, er det en god ide fra uge til uge at notere IT-problemer, som du kan tage med til næste uges vejledning.


Tidspunkt: Mandag, tirsdag, onsdag eller torsdag mellem 9.00 og 13.50
Pris: 200 kroner pr. sæson, som betales i receptionen ved tilmelding

Klippekort 
Til dig, som har brug for vores hjælp en gang imellem og ikke den faste time om ugen, kan der købes et klippekort, der dækker 8 gange à en times varighed. Du tilmelder dig i receptionen. Når du har behov for hjælp, ringer eller mailer du til Mogens og aftaler, hvornår timen skal ligge. Herefter aftales der fra gang til gang.
Kontakt: Mogens Lind Sørensen
Telefon 2278 9823
Mail: mogens-lind@webspeed.dk
Pris: 100 kroner, som betales i receptionen

Materiale til IT-vejledning 
Ved at rette henvendelse til din vejleder kan du få udleveret forskellige vejledninger og øvelser. Disse tekster er skrevet af de frivillige vejledere, og der er således ingen garanti for indholdet.

Du kan også købe små vejledningshæfter i din boghandel.